Site Loader
  1. Een loopbaantraject geeft je een heldere kijk op waar je in je werk tot je recht komt. Je ervaart wat je voor soort werk moet doen om met passie  en plezier bezig te zijn.
  2. Een loopbaantraject levert je een helder profiel op wie je eigenlijk bent. Je leert waar je in geloofd en wat je eigenlijke drijfveren zijn waar je voor gaat.
  3. Een loopbaantraject geeft inzicht in je waarden in je leven en je werk. Hierdoor word je gemotiveerd om sommige taken met plezier te doen en andere minder belangrijk te vinden.
  4. Een loopbaantraject maakt duidelijk welke overtuigingen je helpen bij het vinden van (ander) werk en welke je mogelijk dwars zitten.
  5. Een loopbaantraject leert je keuzes maken tussen wat je (als ultieme wens) graag wilt en wat in jou persoonlijke omstandigheden op dit moment haalbaar is.
  6. Een loopbaantraject geeft je duidelijkheid in welke kwaliteiten jij bij uitstek hebt ontwikkeld in je leven en werk. Het geeft helderheid wanneer je het gevoel hebt, meer in je mars te hebben en te willen doorgroeien.
  7. Een loopbaantraject geeft je inzicht in wat voor resultaten je graag wilt bereiken in je werk en wat voor beroepeninteresse of beroepsprofiel daarbij hoort.
  8. Een loopbaantraject maakt voor jou inzichtelijk of je in je huidige baan wilt blijven en zo niet, in wat voor omgeving je dan graag aan de slag wilt.
  9. Een onderdeel van een loopbaantraject kan zijn:
  10. het krijgen van hulp om je doelen uit het traject te realiseren. Je kunt denken aan sollicitatiebegeleiding, netwerken en starten als zelfstandige.

Post Author: Herman

zie: www.hermanekenhorst.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.