NL leert door; gratis ontwikkeladvies en scholingstrajecten

kies tijdig het juiste loopbaanspoor

Voor wie?

Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd kan gebruikmaken van de regeling NL leert door; van werkzoekenden tot werkenden, zzp’ers en zelfstandig ondernemers.

Je krijgt als werkende of werkzoekende de mogelijkheid om  een gratis * ontwikkeladvies bij mij als gekwalificeerde loopbaanadviseurs aan te vragen.

Maak u als ondernemer gebruik van NOW 2.0? Attendeer uw werknemers dan op NL leert door en voldoe hiermee aan de NOW 2.0-inspanningsverplichting om scholing te stimuleren. Zie verder: https://www.hoewerktnederland.nl/

* gratis zolang de subsidie beschikbaar is

Wat houdt het ontwikkeladviestraject in?

Het ontwikkeladvies begint met een arbeidsmarktscan. Zo krijgt u inzicht in uw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en (bij)scholingsmogelijkheden die aansluiten op uw ervaring en wensen. De conclusies en samenvatting uit deze scan zijn onderwerp in de daarop volgende gesprekken. Misschien is er een aanvullende oefening om uw vragen te beantwoorden. In totaal zijn er twee gesprekken van ! ½  uur en een afrondend gesprek van een uur. Dan wordt het door u gemaakte activiteitenplan door mij van een ontwikkeladvies wordt voorzien.

Resultaat

Zo krijgt u inzicht in uw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en (bij)scholingsmogelijkheden die aansluiten op uw ervaring en wensen.

Er is door het Ministerie  een totaalbedrag uitgetrokken voor dit traject. Na de aanmelding hoort u  snel of uw aanvraag gehonoreerd wordt.

U kunt een aanvraag doen door mij een bericht te sturen met uw telefoonnummer of mij een mail te sturen. Dan neem ik contact met u op.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.