Coaching en loopbaanbegeleiding predikanten en kerkelijk werkers

Coaching is een vorm van professionele begeleiding die bestaat uit individuele gesprekken in combinatie met oefeningen waarbij ik je als coach één op één help je leerdoelen te behalen. Loopbaanbegeleiding is het begeleiden van mensen met een hulpvraag rondom hun loopbaan. In mijn visie loop ik als loopbaanbegeleider een eind met je op om je passie in je werk terug te vinden.

Wanneer coaching

Individuele coaching of loopbaancoaching kan een oplossing zijn wanneer je als predikant of kerkelijk werker aanloopt tegen onderstaande vragen:

  • Ik zou wel een wending aan mijn loopbaan willen geven, maar ik weet niet hoe.
  • In wat voor gemeente en met wat voor taken kan ik het beste tot mijn recht komen?
  • Hoe houd ik het vol als het in de kerkenraad niet lekker loopt?
  • Mijn energievreters zijn groter dan mijn energiegevers.
  • Hoe houd ik balans in mijn werk en mijn privé?

Loop je telkens tegen dezelfde problemen op in de gemeente die je dient, of denk je er wel eens over te stoppen met het werk in een kerk, dan zou coaching of loopbaanbegeleiding zinvol zijn.

Je kunt ook vrijblijvend met mij contact opnemen: info@hermanekenhorst.nl tel: 06-50423338

Resultaat

Afhankelijk van de vraag levert de begeleiding en coaching nieuwe perspectieven op ten aanzien van het persoonlijk functioneren of de eigen loopbaan. Je krijgt helder waar komende tijd aan gewerkt kan worden of wat de volgende stap binnen of buiten de kerk kan zijn. De coaching geeft nieuwe handvatten om in bestaande situaties te functioneren. Het biedt praktische handvatten om te werken aan een nieuwe functie in een nieuwe omgeving.