Sollicitatietraining voor individuele cliënten

 

Drie gesprekken als voorbereiding op uw sollicitatiegesprek

 

Doelgroep

Iedereen die binnenkort een sollicitatiegesprek heeft en de kans op het krijgen van die baan wil vergroten.

 

Resultaten

U krijgt helder wat uw kwaliteiten zijn die u nodig heeft in deze functie. U heeft duidelijk wat uw antwoorden kunnen zijn op lastige vragen die u naar aanleiding van uw CV en brief kunt krijgen. U heeft u persoonlijk voorbereid op het gesprek.

U heeft daadwerkelijk geoefend in het voeren van een sollicitatiegesprek en krijgt feedback op de wijze waarop u het doet.

U gaat met meer zelfvertrouwen het sollicitatiegesprek in. 

 

Opbouw

1e gesprek: aan de hand van (van tevoren toegestuurde opdrachten), krijg u een beeld van uw kwaliteiten voor de functie. U ontvangt een reactie op uw CV en sollicitatiebrief met vragen die de selecteur mogelijk voor u heeft. (maatwerk). U krijgt informatie over bijvoorbeeld de vragen die U kunt krijgen.

2e gesprek: Met een oefening bereidt u zich innerlijk voor op het gesprek. Wat heeft u nodig om op een goede manier dat gesprek te voeren?

Hoewel een sollicitatiegesprek een mate van ongelijkwaardigheid in zich heeft: de organisatie heeft een baan die jij graag wilt hebben, hoef je daar niet onder gebukt te gaan.

– weet wat je kwaliteiten zijn voor die functie en schrijf die voor jezelf op

– versterk je zelfvertrouwen, je durf en je rust door oefeningen te doen die je helpen de juiste houding tijdens het gesprek te tonen. Want wat je nodig hebt, is al aanwezig; je dient het alleen mee te nemen naar het sollicitatiegesprek.

– let op je ademhaling en jouw manier van non-verbale communicatie.

In één of twee gesprekken kan ik je ondersteunen bij met name de innerlijke voorbereiding.

3e gesprek: U oefent in het voeren van het sollicitatiegesprek en krijgt feedback. U ervaart wat het is om sollicitant te zijn.

 

Kosten

Dit pakket van drie gesprekken kost voor particulieren € 400,00 excl. BTW