Coaching

Coaching is een vorm van professionele begeleiding die bestaat uit individuele gesprekken in combinatie met oefeningen waarbij ik je als coach één op één help je leerdoelen te behalen.

Resultaat

Het resultaat is om meer ontspannen en succesvol te leven, te werken, te communiceren en samen te werken. Je haalt makkelijker je persoonlijke en professionele doelen. Coaching helpt je je zelfkennis en je zelfsturend vermogen te vergroten en meer regie te krijgen op de kwaliteit van je leven en je werk. Je gaat daardoor bewuster, effectiever en meer ontspannen om met (lastige) situaties in je werk en je leven.

Hoe coach ik

Tijdens de gesprekken stel ik vragen en vat ik samen. Zo ontwikkel je nieuwe inzichten en handvatten, waarmee je zelfstandig en onafhankelijk in de praktijk aan de slag kunt. Dit doe ik graag vanuit de kennis, kunde en motivatie die al bij jou aanwezig is. Door middel van coaching loop ik graag een eindje met je mee waarna je je weg weer zelfstandig kunt voortzetten.

Coaching, ontspannen en effectief

Ieder mens is uniek en heeft zijn of haar eigen leervraag. Ik stem daar de methodieken en oefeningen op af. Ik maak gebruik van relevante, beproefde en wetenschappelijk onderbouwde methodieken, testen en oefeningen. Tijdens de gesprekken staan jij en ik samen regelmatig stil bij de leerdoelen. In hoeverre zijn deze al bereikt? Tot slot werken  we aan het borgen van de nieuw geleerde inzichten en vaardigheden.

Voor meer informatie over coaching tref je hier mijn blog over dit onderwerp.

Heb je meer vragen of overweeg je een coachingstraject aan te gaan neem dan contact met mij op: info@hermanekenhorst.nl, of bel mij 06 50423338