Ontwikkeladvies

kies tijdig het juiste loopbaanspoor

 

 

 

 

 

Gratis ontwikkeladvies voor iedereen die werkt

Werknemers en ZZP-ers die minimaal 12 uur per week werken en 45 jaar en ouder zijn, komen voor een gratis ontwikkeladvies in aanmerking.

Het ontwikkeladvies is bedoeld om deelnemers de regie over hun verdere loopbaan zelf in eigen hand kunnen nemen.

Wat houdt het traject in:

Het traject is een voor jou op maat gemaakt advies van mij als loopbaancoach. De persoonlijke begeleiding bestaat uit een intake van een uur en tweemaal 1 ½ uur een coachgesprek. Hierin komen  jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het ontwikkeladvies heb je meer zicht op wat de toekomst voor jou brengt en hoe je daar zelf invloed op kunt hebben. Je weet beter wat je wilt met je werk naar de toekomst. Ook wanneer je niet direct van baan wilt veranderen, is het een kans om over de toekomst na te denken.

Wat is het nut van een ontwikkeladvies, ook als je het goed naar je zin hebt.

Je hebt het prima naar je zin op je werk: leuke collega’s, werk waar je goed in bent, geschikte werktijden en een salaris waar je tevreden over bent.

Wel word je een jaartje ouder en de veranderingen op het werk blijven doorgaan. Vraag je je wel eens af hoe je werk er over 10 jaar uit zal zien? Kun je je werk tot de nieuwe AOW leeftijd volhouden? Bestaat je werk dan nog wel? Wat zijn dan de mogelijkheden?

Het nut van een Ontwikkeladvies voor 45+ is het nadenken over dit soort vragen en met een professional een toekomstplan maken.

Het staat je vrij er met je werkgever over te spreken maar je hoeft je werkgever niet op de hoogte stellen van deze gesprekken wanneer je dat (nog) niet wilt.

Hoe kom je aan een loopbaancoach?

Er zijn professionele -gecertificeerde- loopbaancoaches die zich hier beschikbaar voor stellen. Kijk op de site van NOLOC, de beroepsvereniging van loopbaanadviseurs. (www.noloc.nl) Daar kun je een professional vinden die dit advies geeft. Ook kun je contact met mij opnemen. Belangrijk is in ieder geval dat je een loopbaanadviseur zoekt die bij je past en waar je je veilig voelt.

 

De regeling van het ministerie duurt tot 10 januari 2020.

Succes en graag tot ziens!

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *